A hőnszeretett hinta megannyi új köntösben

hinta kislánnyal

Amikor az interneten keresgél az ember gyermekjátékok kapcsán, akkor szinte azonnal belefut a hintába és annak megannyi változatos megjelenési formájába. A képeken látottakhoz hasonló hintákat már sok webshopban látunk, ezek kül- és beltéri használatra is alkalmasak és az eredetük miatt nagyon különleges hangulatteremtő képességük van.

Gyerekek és felnőttek számára egyaránt vonzóak ezek a játszótéri eszközök. Ezeknek a termékeknek már megannyi variánsát piacra dobták: vannak köztük fészek alakúak, melyek az óriási makrame variánsaikról ismertek és Baliról terjedtek el, az onnan feltöltött képekről váltak ismertté. Vannak libikókák, egyszemélyes, bölcső alakú, kétszemélyes, keret nélküli, sínre felszerelhető lefele száguldós variánsai is. A hinta tényleg olyan szintre nőtte ki magát, hogy már nem igen tudnak a fejlesztők újdonságokat kitalálni a kategóriáján belül.

Mivel az emberek kortól függetlenül szeretik a hinta használatát, ezért is készítik ma már számos formában, méretben és színben ezeket az eszközöket.